Storitve

storitve

INTERVENTNO ODPIRANJE VRAT

Z našo pomočjo ne boste nikoli ostali pred zaklenjenimi vrati

Ste se pomotoma zaklenili ven? Ste izgubili ključe vrat? Se je morda ključavnica zaskočila? Brez panike! Z našo pomočjo bo vaš problem kmalu rešen, saj smo dežurni ključavničar, ko ne morete odkleniti vrat. Pokličite na našo SOS številko: 070 718 718 in poskrbeli bomo za interventno odklepanje ključavnice.

Tudi protivlomna vrata niso ovira Opravljeno imamo praktično usposabljanje za odklepanje naprednih protivlomnih sistemov vrat, zato lahko na nas vedno računate. Kadar koli nas lahko pokličite in poskrbeli bomo za hitro intervencijo na vaši lokaciji ne glede na to, če ste ključ izgubili ali pa je ostal zaklenjen na drugi strani vrat.

Ne skrbite, za vas imamo rešitev!

Interventno odklepanje ključavnic je zelo pogosto iskana storitev, zato ne skrbite, če se tovrstna neprijetnost zgodi tudi vam – niste edini. Na podlagi bogatih izkušenj imamo organiziran ustaljen postopek intervencije, tako da se bo eden izmed naših izkušenih ključavničarskih mojstrov oglasil pri vas in poskrbel, da bodo vrata v najkrajšem času spet odprta.

Ponudimo vam lahko tudi nadaljnje popravilo ali zamenjavo ključavnice – vse na enem mestu. Če se znajdete v težavah zaradi zaklenjenih vrat, ne odlašajte s klicem na 070 718 718!

460

VGRAJENIH VRAT

53

INTERVENCIJ

720

VGRAJENIH KLJUČAVNIC

860

ZADOVOLJNIH STRANK

Trije vrhunski modeli protivlomnih vrat.

MAKSI PROTIVLOMNA VRATA

Varnost in intimnost postajata vedno večji vrednoti, zato so Maksi protivlomna vrata dolgoročna naložba v vaš notranji mir ter sproščenost. Privoščite si jih!