Zakaj Maksi

Zakaj

MAKSI PROTIVLOMNA VRATA.

Protivlomna vrata MAKSI izpolnjujejo vseh 5 pomembnih področij, ki jih pričakujete od svojih vhodnih vrat

VRHUNSKA VARNOST
Notranjost vrat MAKSI sestavlja trdna jeklena zgradba. Sodobni 12 točkovni sistem zaklepanja, patentirani cilindrični vložek in varnostni ščit z deli iz trdnega manganovega jekla zagotavljajo, da boste lahko popolnoma brez skrbi pred vlomilci.

PRAKTIČNA UPORABA IN SODOBNA OPREMA
Sodobni mehanizem za delno odpiranje vrat. Gravirana napisna ploščica z imenom lastnika in oznako stanovanja. Set ključev. Celovita oprema za praktično uporabo vrat.

ODLIČNA ZVOČNA IN TOPLOTNA IZOLACIJA
Več izolacijskih slojev z visoko zvočno in toplotno izolacijo, dvojna tesnila na krilu in podboju ter samodejno tesnilo pod vrati učinkovito zaustavljajo hrup, izgubo toplote in vonjave s hodnika.

LEP ELEGANTEN VIDEZ
Protivlomna vrata MAKSI navzven izgledajo kot lepa lesena vrata, izbrana oprema vrat pa pričara prefinjeno eleganco. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa in barv. Vsako stran vrat posebej lahko prilagodite po želji.

MONTAŽA IN CELOSTNA STORITEV
Izkušeni mojstri poskrbijo za natančno in kakovostno suhomontažno vgradnjo, brez poškodb na tleh ali stenah. Za seboj skrbno počistijo, stara vrata pa Brezplačno odpeljejo.

460

VGRAJENIH VRAT

53

INTERVENCIJ

720

VGRAJENIH KLJUČAVNIC

860

ZADOVOLJNIH STRANK

Trije vrhunski modeli protivlomnih vrat.

MAKSI PROTIVLOMNA VRATA

Varnost in intimnost postajata vedno večji vrednoti, zato so Maksi protivlomna vrata dolgoročna naložba v vaš notranji mir ter sproščenost. Privoščite si jih!