O podjetju

Podjetje Maksi servis d.o.o.

NAŠA ZGODBA.

V številnih najrazvitejših državah varnost postaja številka ena med prioritetami tako na ravni države, kot tudi v zasebnem življenju posameznikov.

Za varnost je mogoče poskrbeti na veliko načinov, eden od temeljev pa so zagotovo kakovostna, premišljena in do potankosti dodelana vrata, kot so Maksi protivlomna vrata.

V našem podjetju smo se odločili, da želimo delati samo v presežkih, zato so Maksi protivlomna vrata z vseh vidikov nekaj posebnega na slovenskem trgu. Ker so vlomilci vse bolje seznanjeni s sodobno tehnologijo, so naša Maksi protivlomna vrata opremljena z vsemi še kako potrebnimi novostmi.

Podjetje Maksi servis d.o.o. je specializirano tako za prodajo kot tudi za vgrajevanje kakovostnih protivlomnih vrat, zato dobite celotno storitev na enem mestu. Zaposlujemo strokoven kader, ki svoje delo opravlja na podlagi bogatega znanja in dolgoletnih izkušenj.

Sledimo novim trendom v tehnologiji ter zagotavljamo izključno najbolj napredne rešitve. Strankam ponujamo številne prednosti, med drugim tudi to, da protivlomna vrata strokovno vgradimo, pri tem pa poskrbimo za nemoteno uporabo stanovanja.

Naš cilj so zadovoljne stranke, zato vam zagotavljamo, da se za vsako posebej maksimalno potrudimo. Prepričajte se v to tudi vi!

460

VGRAJENIH VRAT

53

INTERVENCIJ

720

VGRAJENIH KLJUČAVNIC

860

ZADOVOLJNIH STRANK

Trije vrhunski modeli protivlomnih vrat.

MAKSI PROTIVLOMNA VRATA

Varnost in intimnost postajata vedno večji vrednoti, zato so Maksi protivlomna vrata dolgoročna naložba v vaš notranji mir ter sproščenost. Privoščite si jih!