NOTRANJA VRATA

Notranja vrata

izjemnega videza in z dolgo življenjsko dobo

Notranja vrata so eden izmed zelo pomembnih elementov stavbnega pohištva, saj na eni strani zaokrožijo estetski videz vašega doma, po drugi strani pa morajo biti tudi kakovostna, da zadržijo hrup, toploto in morebitne vonjave iz drugih prostorov, na primer iz kuhinje.

Izjemna izbira
različnih dizajnov

 

V okviru naše ponudbe vam lahko zagotovimo izjemno širok nabor notranjih vrat, ki jih lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in objektu. Če vam je bolj blizu klasika, se lahko odločite za standardna vrata, izjemno priljubljena pa so tudi profilirana notranja vrata za ljubitelje belo lakiranih vrat.

Bolj drzni se lahko odločite za atraktivna stilna notranja vrata ter združite tradicijo z modernim pridihom. Na voljo vam je izjemen nabor različnih dizajnov in rešitev za vsak dom ali poslovni prostor.

Če želite v vaš dom privabiti več svežine in svetlobe, so idealna izbira steklena notranja vrata, ki dodajo eleganco in se podajo vsakemu stilu.

Različni tipi zapiranja

 

Vedno se maksimalno potrudimo in prilagodimo vašim željam, zato vam ponudimo rešitve za vse prostore in tipe ureditve. Za optimalen izkoristek prostora vam priporočamo elegantna drsna notranja vrata, ki so enostavna za montažo in primerna praktično za vse prostore. Za zapiranje širokih površin so idealna dvokrilna notranja vrata, ki so na voljo v različnih izvedbah in dizajnih.

Namembnostna vrata z različnimi funkcijami

 

Poseben nabor našega programa so funkcijska oz. namembnostna, katerih glavno poslanstvo je zagotavljati boljše in varno počutje.

Na voljo so različne izvedbe, in sicer:

  • protipožarna vrata,
  • varnostna vrata,
  • zvočno-izolativna vrata,
  • dimnotesna vrata,
  • vrata za temperaturno zaščito.