Kako se učinkovito
zaščititi pred vlomom?

Število vlomov tako v Sloveniji kot v tujini intenzivno narašča, zato je modro poskrbeti za optimalno preventivo. Strokovnjaki poudarjajo, da se večina vlomov zgodi ravno skozi vhodna vrata, pogosto tudi skozi okna, zato so to najbolj kritične točke, katerim je vredno posvetiti pozornost.

KAKOVOSTNA PROTIVLOMNA VRATA

Protivlomna vrata Maksi so odločitev, s katero lahko poskrbite, da boste vedno varni, saj preverjeno onemogočajo vse tehnike vloma, od lomljenja podboja do uporabe preciznih vlomilskih orodij. Poleg tega so hkrati tudi izredno lepa, odlično izolirana, trajna in varna. Brez težav vam bodo odlično služila več desetletij ter izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Za odganjanje vlomilcev je smiselno dom tudi varovati, bodisi z nadzornimi kamerami bodisi s pomočjo katere od služb, ki nudijo varovanje. To je element, ki vlomilce odvrne že na prvi pogled, da vlomiti sploh ne poskusijo. Če pa že pride do poskusa vloma, ste lahko popolnoma mirni, saj bodo Maksi protivlomna vrata z odliko opravila svojo funkcijo.

Izberite svoj model po meri in si enkrat za vselej zagotovite miren spanec in maksimalno udobje v svojem domu!

POVPRAŠEVANJE
Trije vrhunski modeli protivlomnih vrat.

MAKSI PROTIVLOMNA VRATA

Varnost in intimnost postajata vedno večji vrednoti, zato so Maksi protivlomna vrata dolgoročna naložba v vaš notranji mir ter sproščenost. Privoščite si jih!